Bon dia!

Bon dia!, amb aquest desig de que passeu una bona jornada, començo cada dia el meu “instagram” on podeu veure el/s producte/s que he elaborat per aquell dia.

De la mateixa manera enceto aquest blog del Racó de la pasta.

En ell hi trobareu productes, plats, receptes… per anar-vos informant i posant al dia del que faig al Racó.

Productes: frescos, elaborats a diari al Racó mateix, amb la matèria prima de gran qualitat i de proximitat.

Pasta:

  • Pasta Fresca:  És pasta de tipologia italiana, elaborada a diari, però amb matèria prima de proximitat. M’explico: la base de la pasta fresca és farina i ou, les farines que utilitzo per elaborar la pasta són de primera qualitat i, la majoria, de proximitat. Les que utilitzo són, bàsicament de blat i espelta. També elaboro amb farines integrals i farines ecològiques, per oferir als nostres clients alternatives a una cuina sana i saludable. El format de pasta que elaboro, es pot dividir en tres tipus: curta, llarga i farcida:
  • Curta: pasta amb unes mides que no superen els 5 cm. aprox. (tipus macarrons, fusillis, giglis i torquiettis,)
  • Llarga: pasta amb unes mides que superen els 5 cm. i que poden arribar als 50 cm. o més (tipus spaghettis, tagliatelles, tallarienes i pappardelles).
  • Farcida:  pasta elaborada amb un embolcall de pasta i farcida de: carns, formatges, verdures, bolets,… tipus raviolis, o bé, canelons.
    La matèria prima d’aquests farcits són dels companys/es de la mateixa plaça mercat on estic ubicat, per així poder oferir un producte fresc i de proximitat (km0).

Salses: Al Racó elaboro salses amb diversitat de gustos. Amb bases de: tomàquet, alfàbrega, nous, verdures, …
Per a poder fruir d’una bona pasta, s’ha d’acompanyar d’una bona salsa, per això, l’elaboració d’aquestes han de ser de producte frescos.
Hi ha una sèrie de salses que podreu trobar a diari i que són d’ús comú, com són salsa de tomàquet, ragú, sofregit italià, pesto,… en canvi, n’hi ha unes altres que són de temporada, tipus: allioli, vinagretes,…

Croquetes: Al local ofereixo tot un seguit de croquetes de diferents gustos: carn, peix, formatges, verdures, embotits,… Un tipus de croqueta elaborada a la mateixa parada i fresques, de producte de temporada, o bé, de clàssiques de receptes de tota la vida.

 

Voldria i desitjaria, que aquest blog  fos una eina, a través de la qual, us podeu posar-vos en contacte amb mi i demanar, suggerir, opinar,… intentaré contestar-vos al més aviat possible.

Moltes gràcies per la vostra visita a aquest blog, esperant que sigui profitós i us faci entrar ganes de venir al Racó de la pasta i fruir de tots els nostres productes.

Salut!

2 Comments Add yours

  1. I know this web page provides quality dependent articles and additional stuff, is there any other website which gives these kinds of information in quality?

    1. admin ha dit:

      I’m sorry I don’t know

Respon a admin Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *