Croquetes

CROQUETES D’ELABORACIÓ PRÒPIA
Nosaltres ens elaborem les croquetes des del primer pas a l’últim. Així, podem controlar la qualitat del producte de principi a fí. Elaborades amb una base de beixamel en tenim de:

BACALLÀ: Elaborades amb bacallà, que hem deixat en remull, esmicolat, i li hem afegit all i julivert; és una croqueta pels amants del gust a bacallà, cremosa i molt gustosa.
BOLETS: Amb una base de barreja de bolets de bosc, i la presència del cep, no deixa indiferent als qui agrada els bolets.
BRÒQUILS I PARMESÀ: Una croqueta on barregem el bròquil verd, bròquil blanc i on els contrast amb el parmesà equilibra una croqueta cremosa i gustosa.
IDIAZABAL: Pels amants del Idiazabal, un gust intens a formatge d’ovella.
MARISC: Elaborada amb una base de gamba i brou de peix, amb un toc d’all i un xic de bitxo picant
PERNIL SALAT: Fem servir pernil salat de raça Duroc, un pernil de qualitat, que li don a la croqueta un gust intens a pernil, on no li cal afegir-hi sal degut a la intensitat que ja té.
PERNIL DOLÇ I FORMATGE: Una croqueta que combina dos gustos: els troços de pernil dolç amb la cremositat del formatge.
ROSTIT: Elaborades a partir de pollastre i porc, que rostim al mateix local. Pels amants d’aquesta croqueta que entra dins dels clàssics dels clàssics.
SOBRASSADA I FORMATGE DE CABRA: Amb sobrassada i formatge de cabra, aconseguim una croqueta de gust intens i original.
ESPINACS I PINYONS: A partir d’espinacs i pinyons, aconseguim una croqueta pels qui els hi agrada les verdures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *