El Racó de la pasta

El Racó de la Pasta, va es va crear el novembre del 2009 a Olot, amb la intenció de fer fruir als amants de la pasta d’un producte acabat de fer, fresc i fet a casa.

Avui dia i desprès de dos emplaçaments anteriors, està situat en un local dels que disposa el nou mercat d’Olot.

Dedicat principalment a l’elaboració diària de pasta fresca artesanal, amb farines d’alta qualitat: blat dur, espelta, espelta integral,…; amb diferents acabats de gustos: tomàquet, espinacs, tinta de sèpia, remolatxa,… en diferents formats: curts (macarró, fusilli, gigli,…) llarg (spaghetti, tallarina, tagliatelle,…) i en diferents farcits, en el cas de raviolis: carn rostida, carbassa, gambes, foie, carxofa,…

Al ser un producte fresc s’aconsegueix un producte tendre i de qualitat.

Cada dia tenim diverses salses per acompanyar la pasta, elaborades al Racó, en base de tomàquet: salsa de tomàquet, ragú, sofregits, all’arrabiatta,… ; en bases de cremes: carbonara, de bolets, formatges,… i pestos: genovès, de pistatxos, vermell,…

Relacionat amb la pasta, i de cares als caps de setmana, tenim canelons i lasanyes elaborades amb productes que el mateix mercat ens ofereix, com de: carn rostida, peix i marisc, verdures, bolets,…

Un dels productes també coneguts al Racó i d’elaboració pròpia, són les croquetes: de pernil, idiazabal, bròquil, bacallà,…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *