Agafem una cassola, que no sigui petita, i hi posem la mantega a fondre amb foc baix.
Agafem la llimona, i li traiem l'escorça de la pela, sense agafar la part blanquinosa. De la meitat d'aquesta pela la filetegem, i l'altra meitat la ratllem. Ho reservem per més endavant.
De la llimona que ens ha quedat, n'exprimim tot el suc.
Un cop l'aigua de l'olla bulli, hi posem sal i hi podem els espaguetis a coure.
Un cop tinguem la mantega fosa de la cassola, hi tirem la pela ratllada i el suc de la llimona. Ho remenem bé.
Un cop el suc de la llimona s'hagi reduït hi afegim la nata.
Hi posem sal i pebre al nostre gust i ho deixem reduir una mica.
Un cop tinguem els espaguetis cuits, els escorrem i els afegim a la cassola amb la nata.
Barregem bé els espaguetis amb la salsa que quedin ben impregnats de la salsa. I ja ho podem emplatar. Per sobre dels espaguetis hi posem la llimona que haviem filetejat
Espero que us hagi agradat!
NOTES
dubtes? pregunta’ns!
C.Antoni Llopis, 11 (Local 2 del mercat municipal d'Olot) 17800 Olot (Girona)
Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari de la nostra web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que hi estàs d'acord.D'acordPolítica de privacidad