Espaguetis a la llimona
Juliol 
2020

Espaguetis a la llimona

Racions: 2
INGREDIENTS
  • 300g d'espaguetis

  • 100g de nata

  • 100g de mantega

  • 50g de grana padano

  • 1 llimona

  • Sal

  • Pebre

PAS A PAS
  1. Posem una olla grossa amb molta aigua a bullir.

  2. Agafem una cassola, que no sigui petita, i hi posem la mantega a fondre amb foc baix.

  3. Agafem la llimona, i li traiem l'escorça de la pela, sense agafar la part blanquinosa. De la meitat d'aquesta pela la filetegem, i l'altra meitat la ratllem. Ho reservem per més endavant.

  4. De la llimona que ens ha quedat, n'exprimim tot el suc.

  5. Un cop l'aigua de l'olla bulli, hi posem sal i hi podem els espaguetis a coure.

  6. Un cop tinguem la mantega fosa de la cassola, hi tirem la pela ratllada i el suc de la llimona. Ho remenem bé.

  7. Un cop el suc de la llimona s'hagi reduït hi afegim la nata.

  8. Hi posem sal i pebre al nostre gust i ho deixem reduir una mica.

  9. Un cop tinguem els espaguetis cuits, els escorrem i els afegim a la cassola amb la nata.

  10. Barregem bé els espaguetis amb la salsa que quedin ben impregnats de la salsa. I ja ho podem emplatar. Per sobre dels espaguetis hi posem la llimona que haviem filetejat

  11. Espero que us hagi agradat!

NOTES

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram