Farfalle al vodka
Setembre 
2020

Farfalle al vodka

Racions: 2
INGREDIENTS
  • 300g de Farfalle

  • 1 ceba

  • 100g "bacon"

  • 50g de mantega

  • 200g de tomàquet ratllat

  • 200ml de crema de llet

  • 1 guindilla

  • 100cc de vodka

  • sucre de canya

  • sal

  • pebre

PAS A PAS
  1. Posem a desfer la mantega en una cassola

  2. Posem a bullir molta aigua en una olla gran

  3. Un cop la mantega fosa, hi afegim la ceba tallada a trossos petits

  4. Un cop la ceba cuita, hi afegim el "bacon" i la guindilla

  5. Quan el "bacon" comenci a daurar-se hi afegim el tomàquet, una mica de sal i una cullerada de sucre de canya

  6. En aquest punt, i quan l'aigua de l'olla gran ja deu estar bullint, posem a coure la pasta.

  7. Quan el tomàquet ja estigui cuit, hi afegim el vodka i el deixem reduir.

  8. Un cop el vodka reduït, afegim la crema de llet, el pebre i rectifiquem de sal. En aquest moment traiem la "guindilla". Remenem ben remenat i deixem coure.

  9. Quan la salsa faci xup-xup, hi afegim un parell de cullerades de l'aigua on s'està coent la pasta.

  10. Un cop transcorregut el temps de cocció de la pasta, la colem.

  11. Afegim la pasta a la cassola, i remenem ben remenat, i ho deixem 1 minut a foc baix.

  12. I ja ho tenim! Bon profit!

NOTES

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram