Un cop la mantega fosa, hi afegim la ceba tallada a trossos petits
Un cop la ceba cuita, hi afegim el "bacon" i la guindilla
Quan el "bacon" comenci a daurar-se hi afegim el tomàquet, una mica de sal i una cullerada de sucre de canya
En aquest punt, i quan l'aigua de l'olla gran ja deu estar bullint, posem a coure la pasta.
Quan el tomàquet ja estigui cuit, hi afegim el vodka i el deixem reduir.
Un cop el vodka reduït, afegim la crema de llet, el pebre i rectifiquem de sal. En aquest moment traiem la "guindilla". Remenem ben remenat i deixem coure.
Quan la salsa faci xup-xup, hi afegim un parell de cullerades de l'aigua on s'està coent la pasta.
Un cop transcorregut el temps de cocció de la pasta, la colem.
Afegim la pasta a la cassola, i remenem ben remenat, i ho deixem 1 minut a foc baix.
I ja ho tenim! Bon profit!
NOTES
dubtes? pregunta’ns!
C.Antoni Llopis, 11 (Local 2 del mercat municipal d'Olot) 17800 Olot (Girona)
Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari de la nostra web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que hi estàs d'acord.D'acordPolítica de privacidad