Macarrons amb carn
Novembre 
2020

Macarrons amb carn

Racions: 2
INGREDIENTS
  • 300g de macarrons frescos del Racó de la Pasta

  • 1 ceba mitjana

  • 1 pastanaga

  • 350g de tomàquet ratllat

  • 250g de carn picada (de porc i/o vedella)

  • 90 ml de conyac

  • oli OVE

  • Grana padano

  • Sal i pebre

PAS A PAS
  1. Tallem la ceba en juliana i ratllem la pastanaga. Ho posem tot junt a coure junt a un raig d'oli en una cassola i a foc baix, perquè no ens quedi sobtat.

  2. Paral·lelament posem una olla grossa plena d'aigua a bullir.

  3. Un cop tinguem la ceba i la pastanaga cuita, hi afegim la carn picada. Ho anem remenant i amb això ajudem que la carn es vagi desgranant.

  4. Quan veiem que la carn comença a estar cuita, hi afegim el conyac. Deixem reduir-ho. Hi tirem sal i pebre al gust.

  5. Un cop el conyac reduït, afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure. Anem remenant de tant en tant, i rectifiquem de sal i pebre.

  6. Mentre acabi d'agafar color, posem a coure els macarrons. Els del Racó de la Pasta, triguen 4 minuts a coure. Si feu servir un altre tipus de pasta, mireu els temps de cocció que us indiquen.

  7. Un cop cuits, els escorrem, i els afegim a la cassola de la carn cuita. Ho anem remenant durant 1 minut perquè la pasta s'impregni bé de la salsa i la carn.

  8. Ho emplatem. I pels qui els agradi s'hi pot tirar grana padano pel cim.

  9. Bon profit!

NOTES

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram