Tallem la ceba en juliana i ratllem la pastanaga. Ho posem tot junt a coure junt a un raig d'oli en una cassola i a foc baix, perquè no ens quedi sobtat.
Paral·lelament posem una olla grossa plena d'aigua a bullir.
Un cop tinguem la ceba i la pastanaga cuita, hi afegim la carn picada. Ho anem remenant i amb això ajudem que la carn es vagi desgranant.
Quan veiem que la carn comença a estar cuita, hi afegim el conyac. Deixem reduir-ho. Hi tirem sal i pebre al gust.
Un cop el conyac reduït, afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure. Anem remenant de tant en tant, i rectifiquem de sal i pebre.
Mentre acabi d'agafar color, posem a coure els macarrons. Els del Racó de la Pasta, triguen 4 minuts a coure. Si feu servir un altre tipus de pasta, mireu els temps de cocció que us indiquen.
Un cop cuits, els escorrem, i els afegim a la cassola de la carn cuita. Ho anem remenant durant 1 minut perquè la pasta s'impregni bé de la salsa i la carn.
Ho emplatem. I pels qui els agradi s'hi pot tirar grana padano pel cim.
Bon profit!
NOTES
dubtes? pregunta’ns!
C.Antoni Llopis, 11 (Local 2 del mercat municipal d'Olot) 17800 Olot (Girona)
Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari de la nostra web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que hi estàs d'acord.D'acordPolítica de privacidad