Agafem una cassola i hi posem oli OVE. Un cop calent hi posem els alls sencers i les "guindilles" picades
Paral·lelament, posem al foc una olla gran amb molta aigua a bullir.
Un cop veiem que els alls comencin a agafar color els alls, hi afegim les tàperes tallades i les anxoves.
Passats uns 5 minuts aproximadament, i veiem que les anxoves s'hagin desfet, hi afegim el tomàquet triturat. Ho courem uns 10 minuts. A mitja cocció hi afegirem la sal.
En aquest punt, ja tindrem l'aigua bullint, hi tirarem una cullerada de sal, i seguidament hi posarem els rigatonis a bullir, els del Racó de la Pasta, necessitarem uns 4-5 minuts a partir que toquin l'aigua bullint.
Deixem fent xup-xup la salsa perquè es vagin integrant els gustos de l'anxova, els alls, les tàperes i les "guindilles".
Un cop tinguem el tomàquet cuit, traurem els alls i afegirem les olives negres i el julivert. Rectificarem de sal al gust.
Un cop cuita els rigatonis, els escorrerem i els afegirem a la cassola amb la salsa.
Ho remenarem ben remenat i ja podem emplatar.
NOTES
dubtes? pregunta’ns!
C.Antoni Llopis, 11 (Local 2 del mercat municipal d'Olot) 17800 Olot (Girona)
Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari de la nostra web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que hi estàs d'acord.D'acordPolítica de privacidad