Rigatoni a la putanesca
Agost 
2020

Rigatoni a la putanesca

Racions: 2
INGREDIENTS
  • 300g de rigatonis frescos

  • 350g de tomàquet triturat

  • 25g de tàperes

  • 25g d'anxoves en oli OVE

  • 100g d'olives negres

  • 3 grans d'all

  • 2 "guindilles"

  • Oli OVE

  • Julivert

  • Sal

PAS A PAS
  1. Agafem una cassola i hi posem oli OVE. Un cop calent hi posem els alls sencers i les "guindilles" picades

  2. Paral·lelament, posem al foc una olla gran amb molta aigua a bullir.

  3. Un cop veiem que els alls comencin a agafar color els alls, hi afegim les tàperes tallades i les anxoves.

  4. Passats uns 5 minuts aproximadament, i veiem que les anxoves s'hagin desfet, hi afegim el tomàquet triturat. Ho courem uns 10 minuts. A mitja cocció hi afegirem la sal.

  5. En aquest punt, ja tindrem l'aigua bullint, hi tirarem una cullerada de sal, i seguidament hi posarem els rigatonis a bullir, els del Racó de la Pasta, necessitarem uns 4-5 minuts a partir que toquin l'aigua bullint.

  6. Deixem fent xup-xup la salsa perquè es vagin integrant els gustos de l'anxova, els alls, les tàperes i les "guindilles".

  7. Un cop tinguem el tomàquet cuit, traurem els alls i afegirem les olives negres i el julivert. Rectificarem de sal al gust.

  8. Un cop cuita els rigatonis, els escorrerem i els afegirem a la cassola amb la salsa.

  9. Ho remenarem ben remenat i ja podem emplatar.

NOTES

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram