Tagliatelle a la carbonara
Octubre 
2020

Tagliatelle a la carbonara

Racions: 2
INGREDIENTS
  • 300g de tagliatelle frescos del Racó de la Pasta

  • 25g de mantega

  • 100g de cansalada viada

  • 1 gra d'all

  • 2 ous batuts

  • 80g de grana padano

  • Sal

  • Pebre

PAS A PAS
  1. Posem una olla grossa amb molta aigua a bullir.

  2. Posem a fondre la mantega en una cassola.

  3. Un cop la mantega desfeta, hi afegim la cansalada viada i l'all pelat.

  4. Coem la cansalada fins que estigui una mica daurada. Traiem l'all.

  5. Un cop l'aigua de l'olla bulli, hi tirem una cullerada de sal. Seguidament agafem els tagliatelle, els desenrotllem del niu i els posem a coure. Els del Racó de la Pasta, en 2 minuts els tindrem cuits.

  6. Un cop cuita els tagliatelle, els escorreguem, i els posem a la cassola on hem cuit la cansalada. Ho barregem tot bé, i ho traiem del foc.

  7. Batem els ous amb un pols de sal.

  8. Afegim: l'ou batut, la meitat del grana padano i el pebre negre (al gust) i ho barregem tot. (Sobretot fora del foc)

  9. Ho posem al plat, i ho decorem amb la resta del grana padano.

  10. Bon profit!

NOTES

Un cop hem barrejat l'ou amb la pasta, perquè ens quedi més melós la barreja, hi podem afegir una cullerada de l'aigua on hem cuit la pasta. Tot ben barrejat!

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram