Un cop la mantega desfeta, hi afegim la cansalada viada i l'all pelat.
Coem la cansalada fins que estigui una mica daurada. Traiem l'all.
Un cop l'aigua de l'olla bulli, hi tirem una cullerada de sal. Seguidament agafem els tagliatelle, els desenrotllem del niu i els posem a coure. Els del Racó de la Pasta, en 2 minuts els tindrem cuits.
Un cop cuita els tagliatelle, els escorreguem, i els posem a la cassola on hem cuit la cansalada. Ho barregem tot bé, i ho traiem del foc.
Batem els ous amb un pols de sal.
Afegim: l'ou batut, la meitat del grana padano i el pebre negre (al gust) i ho barregem tot. (Sobretot fora del foc)
Ho posem al plat, i ho decorem amb la resta del grana padano.
Bon profit!
NOTES
Un cop hem barrejat l'ou amb la pasta, perquè ens quedi més melós la barreja, hi podem afegir una cullerada de l'aigua on hem cuit la pasta. Tot ben barrejat!
dubtes? pregunta’ns!
C.Antoni Llopis, 11 (Local 2 del mercat municipal d'Olot) 17800 Olot (Girona)
Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari de la nostra web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que hi estàs d'acord.D'acordPolítica de privacidad