DOLÇOS

Al Racó elaborem un seguit de dolços per acompanyar aquests plats de pasta, croquetes i/o pizza/focaccia. Elaborats per nosaltres mateixos i seguint les receptes típiques italianes elaborem: 

  • Crema de llimona: iogurt, llimona i llet condensada.

  • Pannacotta vainilla: nata, gelatina, vainilla i sucre, amb una base de confitura de gerds.

  • Pannacotta cafè: nata, gelatina, cafè i sucre, amb una base de toffee.

  • Pannacotta torró: nata, gelatina, torró Xixona i sucre.

  • Tiramisú: nata, mascarpone, sucre, cacau, cafè, “savoiardis” i “amareto”.

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336 | 872024068
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram