focaccia

Els divendres, i cada 15 dies alternant amb les pizzes, elaborem Focaccia, amb la massa elaborada i fermentada al mateix Racó, amb una pre-cocció per acabar-la de coure i menjar-la ben calenta a casa. Fem un sol format rectangular, que un cop a casa aconsellem desemmotllar-lo tallar a tires o a quadres i posar-los al forn perquè quedin cruixents i a punt de degustar.

Amb els  següents complements (com a màxim 3) us muntem la vostra focaccia i al gust.

  • Tomàquet xerri
  • Ceba
  • Bacon
  • Olives farcides d'anxova
  • Olives negres
  • Anxoves
  • Brie

dubtes? pregunta’ns!

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]
C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336 | 872024068
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram