PASTA FRESCA

Matèria Prima

Al Racó de la pasta, elaborem, cada dia, pasta fresca de tipologia italiana però amb matèria prima de proximitat.

Utilitzant matèries primes de primera qualitat i seguint els procediments per assegurar un producte de màxima confiança i seguretat alimentària.

Les farines que utilitzem per elaborar la pasta fresca són del tipus 00, sèmola de blat, blat integral, espelta, farina blanca persa ecològica, ... totes elles de proximitat.

Pel que fa a l’ou, per regles sanitàries i seguretat alimentària, treballem amb ou pasteuritzat.

Tot això per oferir als nostres clients, un producte final per a una cuina sana i saludable.

Formats

El format de pasta que elaborem es pot dividir en 6 tipus: curta, llarga, nyoquis, raviolis, canelons i lasanyes.

Curta: pasta fresca elaborada amb diverses farines i amb unes mides que no superen els 5 cm. aprox. Tipus: macarró, penne rigate, fusilli, trena, casarecce, torchietti i gigli.

Llarga: pasta fresca elaborada amb diverses farines i amb unes mides que superen els 5 cm. i que poden arribar a 50 cm. o més. Tipus: espagueti, espagueti chitarra, bigoli, tallarina, tagliatelle i pappardelle.

Nyoquis: pasta en forma ovalada, elaborada amb patata, ou i sèmola.

Raviolis / mezzelune: pasta fresca elaborada amb diverses farines i farcides de diversos gustos. Ravioli en format quadrat i el mezzelune en format mitja circumferència.
Especialitats: Carn rostida, Bacon amb ceba, Confit d’ànec, Vedella amb bolets, Botifarra amb fesols, Pernil dolç i Emmental, Foie, Brandada, Gambes amb all (picants), Lluç, Bròquil amb parmesà, Escalivada amb anxova, Tres Xocolates, ... 

Canelons: Pasta fresca enrotllada i farcida de diversos gustos. En format calent, per menjar amb beixamel i gratinats, o bé, els freds per menjar amb una vinagreta. 
Especialitats: (format calent) Carn rostida, Brandada, Bolets, Verdures al curri, Espinacs amb panses, pinyons i formatge fresc; (format fred) Formatge fresc, alvocat i salmó fumat,...

Lasanyes: Elaborades en dos pisos de farcit i entre pasta fresca.
Especialitats: Carn, Bolets, Verdures,...

Colors

Negra: tinta de sèpia
Vermella: tomàquet
Verda: espinacs
Morada: remolatxa
Taronja: pastanaga
Marro: bolets

Curta

Llarga

Nyoquis

Raviolis

Canelons

Lassanyes

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram