PIZZES

Els divendres a la tarda, i cada 15 dies alternant amb les focaccies, el Racó es transforma en un petit obrador de pizzes. Ens elaborem la massa (tipus napolitana), la deixem fermentar i un cop a punt, muntem les pizzes i els hi fem una pre-cocció. Un cop a casa, recomanem escalfar el forn a 180-200ºC, un cop calent posar la pizza a la part inferior del forn (segons forn) durant 4-5 minuts.

Especialitats:

  • Margarita: tomàquet, oli OVE, sal, orenga i mozarel·la
  • Pernil dolç: tomàquet, ceba, oli OVE, sal, orenga i mozarel·la
  • Carbonara cremosa: nata, ceba, xampinyons, bacon, parmesà, oli OVE, sal, pebre, i mozarel·la
  • Carbonara base de tomàquet: tomàquet, ceba, xampinyons, bacon, parmesà, oli OVE, sal, pebre, orenga i mozarel·la 
  • Pernil salat: tomàquet, tomàquet fresc, pernil salat, ceba, sal, oli OVE, orenga i mozarel·la
  • Pollastre i bacon: nata, ceba, xampinyons, pollastre, bacon, parmesà, oli OVE, sal, salsa barbacoa, pebre i mozarel·la
  • Carbassó i brie: tomàquet, carbassó, brie, ceba, sal, oli OVE, orenga i mozarel·la
  • Verdures: tomàquet, tomàquet fresc, pebrot, xampinyons, ceba, olives negres, sal, oli OVE, orenga i mozarel·la

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336 | 872024068
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram