Els divendres a la tarda, i cada 15 dies alternant amb les focaccies, el Racó es transforma en un petit obrador de pizzes. Ens elaborem la massa (tipus napolitana), la deixem fermentar i un cop a punt, muntem les pizzes i els hi fem una pre-cocció. Un cop a casa, recomanem escalfar el forn a 180-200ºC, un cop calent posar la pizza a la part inferior del forn (segons forn) durant 4-5 minuts.
Especialitats:
- Margarita: tomàquet, oli OVE, sal, orenga i mozarel·la
- Pernil dolç: tomàquet, ceba, oli OVE, sal, orenga i mozarel·la
- Carbonara cremosa: nata, ceba, xampinyons, bacon, parmesà, oli OVE, sal, pebre, i mozarel·la
- Carbonara base de tomàquet: tomàquet, ceba, xampinyons, bacon, parmesà, oli OVE, sal, pebre, orenga i mozarel·la
- Pernil salat: tomàquet, tomàquet fresc, pernil salat, ceba, sal, oli OVE, orenga i mozarel·la
- Pollastre i bacon: nata, ceba, xampinyons, pollastre, bacon, parmesà, oli OVE, sal, salsa barbacoa, pebre i mozarel·la
- Carbassó i brie: tomàquet, carbassó, brie, ceba, sal, oli OVE, orenga i mozarel·la
- Verdures: tomàquet, tomàquet fresc, pebrot, xampinyons, ceba, olives negres, sal, oli OVE, orenga i mozarel·la