SALSES

Al Racó elaborem, cada dia, salses per acompanyar la pasta amb diverses bases: tomàquet, cremoses, alfàbrega,... per a poder fruir d’una bona pasta, sempre hem cregut que s’ha d’acompanyar d’una bona salsa, per això, l’elaboració d’aquestes sempre han de ser de producte frescos i del mateix mercat, o proveïdor proper.

Base de tomàquet: Tomàquet, Sofregit italià, A la arrabiatta, Ragú, Napolitana,...

Base cremosa: Quatre formatges, Carbonara, Bolets, Caruso,...

Base d’alfàbrega: Pesto genovès, Pesto de festucs, Pesto Vermell,...

Altres: All i oli, Romesco, Vinagretes, Brava, ,...

Base de tomàquet

  • Tomàquet: tomàquet, oli OVE, sal, sucre
  • Sofregit italià: tomàquet, ceba, all, oli OVE, sal, pebre i orenga
  • A la arrabiatta: tomàquet, ceba, all, oli OVE, sal i caiena
  • Ragú: tomàquet, carn de vedella, ceba, pastanaga, oli OVE, conyac, sal i nou moscada.
  • Napolitana: tomàquet, ceba, bitxo verd, all, oli OVE, sucre, pebre, orenga, alfàbrega, sal i caiena

Base cremosa

  • Quatre formatges: nata, llet entera, mantega, gorgonzola, chedar, mascarpone, gran padano, sal i pebre
  • Carbonara: nata, oli OVE, mantega, ceba, pebre, sal, beacon i grana padano
  • Bolets: nata, oli OVE, bolets (ceps, trompeta de la mort, xampinyons, ...), vi blanc, ceba, sal i pebre
  • Caruso: nata, oli OVE, mantega, ceba, pebre, sal, beacon, xampinyons i grana padano

Base d’alfàbrega

  • Pesto genovès: alfàbrega, oli OVE, all, parmesà, pecorino, nous, pinyons i sal
  • Pesto de festucs: alfàbrega, oli OVE, all, parmesà, pecorino, nous, festucs i sal
  • Persto Vermell: alfàbrega, oli OVE, all, parmesà, pecorino, nous, vinagre de Mòdena, tomàquet sec italià, tàperes, caiena i sal

Altres

  • All i oli: alls, oli, sal i vinagre
  • Romesco: oli OVE, ametlles torrades, nyores, pa torrat, caiena, all, tomàquet, pebrot vermell i vinagre
  • Vinagretes: tomàquet fresc, ceba tendra, bitxo verd, vinagre, oli OVE i sal
  • Brava: tomàquet, alls, caiena, oli OVE, nata, sal i pebre

dubtes? pregunta’ns!

C.Antoni Llopis, 11
(Local 2 del mercat municipal d'Olot)
17800 Olot (Girona)
693297336
elracodelapasta@gmail.com
Desenvolupada per Volcànic Internet
map-markerphonetwitterfacebookenvelopeinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram